Psychologen - Therapeuten - Coaches

Opvoeden 0-12 jaar

Opvoeden van kinderen is voor de meeste ouders een hele klus. Sommige ouders weten niet goed hoe ze met bepaald gedrag van hun kinderen om moeten gaan, andere ouders merken dat zij vastlopen in het opvoeden door hun eigen ervaringen met hun ouders. Ook kan je soms vragen hebben over hoe je zaken het beste aan kan pakken en meer inzicht kan krijgen.
Deze cursus is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar die ervaringen willen delen en ook meer willen weten over de psychologische ontwikkeling van het kind.

Voor wie
Deze cursus is bedoeld voor ouders (gezamenlijk is aan te bevelen) die graag meer willen weten over het opvoeden van hun kinderen, voor ouders die met gerichte vragen over opvoeden zitten en voor ouders die hun opvoedwijze verder willen verbeteren. De cursus is gericht op ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Wanneer
De cursus kent vier bijeenkomsten op een donderdagavond welke gepland zullen worden bij voldoende aanmeldingen. De cursus start als er minstens vier aanmeldingen zijn. Het maximum is 8 personen.

Kosten
De kosten voor de cursus inclusief een cursusboek/naslagwerk zijn € 150,-. Indien u als ouders gezamenlijk komt zijn de kosten € 125,- per persoon. Bedragen zijn excl. 21% BTW.

Onderwerpen van de cursus:

  • Je kind leren begrijpen en beter leren kennen
  • Grenzen stellen in de opvoeding
  • Hoe ben je als ouder zelf opgevoed en hoe beïnvloedt dat jouw opvoedwijze
  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Actief luisteren en hoe zeg je wat tegen je kind

opvoeden 0 - 12 jaar

 

Wachtlijst

Wij werken in principe zonder wachtlijst.