Psychologen - Therapeuten - Coaches

Ervaringen cursisten

Gezonde assertiviteit

Arjanne (27 jaar): Ik heb veel geleerd in de cursus en merk dat er al veranderingen zijn in gedrag en denken. Ik durf nu meer mijn eigen mening te geven.

Rebekka (21 jaar): Met name het gedachtenschema heeft mij echt goed geholpen. Ik heb ook geleerd om situaties aan te gaan en dat het dan vaak wel meevalt. Ook ga ik steeds meer gedachtenpatronen bij mezelf herkennen.

Lia (21 jaar): Ik heb heel veel geleerd en kan door deze cursus nu meer positieve gedachten toelaten en mij minder focussen op het negatieve. Ik denk ook positiever en probeer een negatief gevoel om te buigen.

Erika (29 jaar): Ik ben mij bewuster geworden van de wereld aan mogelijkheden binnen assertiviteit. Ik bedenk me nu ook regelmatig: ‘kom op, zeg wat je denkt’.

Rick (30 jaar): Ik heb echt handvatten ontvangen om mee aan de slag te gaan. Ik probeer moeilijke situaties niet uit de weg te gaan en ook over mezelf positieve gedachten te bedenken.

Deborah (39 jaar): Er was ook ruimte voor individuele situaties tijdens de cursus en een rollenspel. Tijdens het rollenspel heb ik tips gekregen over wat ik zeg en hoe ik overkom op anderen.

Wachtlijst

Wij werken in principe zonder wachtlijst.