Wolly Touwen

Bij Wolly Touwen kan je terecht voor individuele gesprekken en traumaverwerking middels EMDR. Ze werkt met kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast is zij ook werkzaam als psycholoog i.o., dans- en bewegingstherapeut en neurofeedbacktrainer. Van de cursus Christfulness is zij trainer en coach.

‘Ik leg graag verbinding met je en vindt verscheidenheid van mensen heel mooi. Om met elkaar te kijken in jouw unieke proces waar je aandacht aan wil geven. Samen jouw verhaal vanuit meerdere kanten en meerdere perspectieven in beeld te brengen doe ik graag door je daarmee te helpen bij je doelen te komen.

Danstherapie

‘Het lichaam kan niet liegen, daarom werk ik ook het liefst via het lijf. Gewoon kijken wat het lichaam vertelt aan emoties, aan wel of niet willen bewegen, aan pijn, aan fijne dingen. Wil je ook kijken wat jouw lijf te vertellen heeft? Dan is dans misschien iets voor jou. Je hoeft niet goed te kunnen dansen, iedereen kan bewegen. Grondoefeningen, goed de voeten aan de grond, geeft je al een zeker gevoel en contact met je lichaam. Door stress raken we dat een beetje kwijt. Vaak wordt danstherapie, gecombineerd met gesprekstherapie. Danstherapie is voor iedereen geschikt, jong en oud. Misschien ben je een beetje uitgepraat en wil je wel eens een ervaringsgerichte therapie.’

Opleidingen en registraties

Door haar brede ervaring en diverse opleidingen en cursussen die zij gevolgd heeft kan je bij Wolly terecht met diverse hulpvragen. Wolly is lid van de NFGRBCZ en de NVVCH.