E-coaching

E-coaching bestaat uit coaching via e-mail, per telefoon of via Skype. Indien u niet in de omgeving van Veenendaal woont is dit een uitstekende manier om toch professionele coaching en begeleiding te ontvangen van ons team. Ook indien u wel in de omgeving van Veenendaal woont, maar bijvoorbeeld moeilijk ter been bent of moeite hebt om zelf te reizen kunt u bij ons terecht.
Met één persoonlijke coach gaat u aan de slag met uw doelen, hoewel op afstand, tóch persoonlijk, professioneel en betrokken.

We starten met een intake en dan wordt er samen met u bekeken waar u graag aan zou willen werken en op welke wijze wij denken u daar het beste bij te kunnen gaan helpen. Bij e-mailcontact streven wij ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren. Voor telefonische coaching of coaching via Skype wordt er met u een afspraak gemaakt.

Ervaringen cliënten

Daniëlle (22)

“Ik heb de gesprekken als erg positief ervaren. Ik kon mijn verhaal kwijt en zijn zoals ik ben. De coach neem de rust om naar mijn probleem te luisteren en herhaalt soms wat ik gezegd heb zodat ik weet dat ze begrijpt wat ik bedoel Ze geeft me handreikingen die ik in de praktijk kan toepassen on zo aan mijn probleem te werken. Ik vond het erg fijn om na het gesprek een mail te ontvangen met de punten die besproken waren en waar ik aan moest werken. Je bespreekt zoveel in een uurtje dat het mij hielp concreet te werken. Ik heb geen minder prettige ervaringen. Alle dank voor de hulp en ik zal de aangereikte handvatten nog vaak gebruiken.”

-