Zakelijke coaching

Zakelijke coaching richt zich op werkgevers, werknemers, ondernemers, teamleiders, managers en zelfstandigen die graag beter in hun werk willen worden en steeds meer plezier willen beleven aan hun werk. Bijvoorbeeld om het contact met collega’s, opdrachtgevers, opdrachtnemers te verbeteren, om meer uit je talenten en kwaliteiten te halen of om te voorkomen dat je overspannen of burn-out raakt.

Ben je op zoek naar iemand die je hierbij kan begeleiden, neem dan contact op met Hanneke. Zij brengt dan samen met u in kaart wat de mogelijkheden zijn. Een offerte op maat is hierbij ook mogelijk.

Ervaringen cliënten

Daniëlle (22)

“Ik heb de gesprekken als erg positief ervaren. Ik kon mijn verhaal kwijt en zijn zoals ik ben. De coach neem de rust om naar mijn probleem te luisteren en herhaalt soms wat ik gezegd heb zodat ik weet dat ze begrijpt wat ik bedoel Ze geeft me handreikingen die ik in de praktijk kan toepassen on zo aan mijn probleem te werken. Ik vond het erg fijn om na het gesprek een mail te ontvangen met de punten die besproken waren en waar ik aan moest werken. Je bespreekt zoveel in een uurtje dat het mij hielp concreet te werken. Ik heb geen minder prettige ervaringen. Alle dank voor de hulp en ik zal de aangereikte handvatten nog vaak gebruiken.”

-