Relatiecoaching

Relatiecoaching is voor partnerrelaties, hoe kort of lang dan ook: jonge stellen die verkering hebben, partners die gaan trouwen, net getrouwd zijn of al jaren samen. Bij relatiecoaching ligt de nadruk op het verbeteren van de relatie. Er zijn gelukkig ook veel relaties waarin partners zich tevreden en gelukkig voelen, maar ook in die relaties spelen er soms zaken die voor partners lastig zijn om met elkaar te bespreken. Beide partners hebben de wens om hun relatie te verbeteren, en willen voor elkaar kiezen om de verbinding sterker te maken en hun liefde te laten groeien en te verdiepen.
Als u aanloopt tegen bijvoorbeeld onderstaande zaken, dan kan relatiecoaching u mogelijk helpen:

  • zorgen voor kinderen, opvoeding
  • hoe gaan we om met de financiën
  • seksualiteit en intimiteit
  • we begrijpen elkaar vaak niet
  • we vinden het moeilijk om met elkaar te communiceren, waarbij we het gevoel hebben dat de ander mij niet echt begrijpt
  • het is moeilijk om echt goed met elkaar te praten, op emotioneel gebied elkaar te vinden
  • moeite met balans vinden tussen werk, gezin en ontspanning
  • hoe gaan wij om met conflicten en boosheid

Uiteraard kan bovenstaande aangevuld worden met diverse situaties. Neem contact met ons op om te bekijken of relatiecoaching/relatieverbetering u en uw partner kan helpen om uw partnerrelatie te verstevigen.

Ervaringen cliënten

Daniëlle (22)

“Ik heb de gesprekken als erg positief ervaren. Ik kon mijn verhaal kwijt en zijn zoals ik ben. De coach neem de rust om naar mijn probleem te luisteren en herhaalt soms wat ik gezegd heb zodat ik weet dat ze begrijpt wat ik bedoel Ze geeft me handreikingen die ik in de praktijk kan toepassen on zo aan mijn probleem te werken. Ik vond het erg fijn om na het gesprek een mail te ontvangen met de punten die besproken waren en waar ik aan moest werken. Je bespreekt zoveel in een uurtje dat het mij hielp concreet te werken. Ik heb geen minder prettige ervaringen. Alle dank voor de hulp en ik zal de aangereikte handvatten nog vaak gebruiken.”

-